Juhannus: Korona-aika muutti juhannusostosten tekoa – Vegaaniset herkut näkyvät lohjalaisten juhannuspöydissä

Juhannuksen uusia suosikkeja ovat tänä vuonna vegaaniset grillattavat. Kasvismakkaroiden ja -pihvien sekä vastaavien tuotteiden kysyntä on kasvanut, kertovat kauppaketjujen lohjalaiset edustajat.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Lansi-Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi