Länsi-Uusimaan näköislehdestä voi tänään juhannuspäivänä lukea tunnelmia 80 vuoden takaa

Presidentti Risto Ryti pitämässä kohtalokasta puhettaan 26.6.1941. SA-kuva

Länsi-Uusimaan painettu lehti ilmestyy seuraavan kerran tiistaina 29.6. Lukemisesta ei kuitenkaan tule juhannuksena puutetta, sillä Länsi-Uusimaan näköislehti ilmestyy läpi juhannuksen jokaisena päivänä verkossa ja sovelluksessa. Lisäksi Länsi-Uusimaan verkkosivuilla voi lukea tuoreita paikallisia ja valtakunnallisia uutisia myös juhannusviikonlopun ajan.

Lue näköislehti tästä.

Näköislehti ja verkkosivujen lukuoikeus kuuluvat kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Juhannuksen aikana näköislehdessä julkaistavat lukupaketit pitävät sisällään muun muassa seuraavia aiheita:

1. Sup-lautailu on monipuolinen laji. Laudalla saa halutessaan kovan treenin, mutta se sopii myös rauhalliseen menoon. (27.6.)

2. Juhannus on Suomenlahdella lohenpyynnin aikaa. Lähdimme katsomaan, millaisen juhannuslohen jo neljänkymmenen vuoden ajan merellä kalastellut Juha Metsäranta tällä kertaa saa. (25.6.)

3. Tasan 80 vuotta sitten juhannuksena eivät tunnelmat Suomessa olleet valoisat. Saksa oli pari päivää aiemmin julistanut Neuvostoliitolle sodan, ja toisena juhannuspäivänä Neuvostoliitto pommitti Suomea etelästä pohjoiseen. Jatkosota oli alkanut. (26.6.)

4. Pitkälle jalostettujen koirien perinnölliset terveysongelmat puhuttavat. (27.6.)

5. Ilkka Nygrén, 35, kokee kaiken voimakkaasti. Nuorempana hän kärsi ominaisuudestaan. Kun syyksi selvisi autismin kirjo, Nygrén oppi näkemään erilaisuutensa vahvuutena. (27.6.)

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut