Näköislehdessä tänään | Voiko artisti menettää työnsä, jos paljastuu, että hän ahdistelee asiakkaitaan? Tatuoijan päästäminen iholle ei ole suostumus

Tatuoinnit: Asiakkaaseen kohdistettu seksuaalinen häirintä on yleistynyt tatuointialalla. Tatuoijan pitää tulla aina lähelle, mutta se ei tarkoita, että asiakas on antanut suostumuksensa kaikenlaiseen kosketteluun.

Luonto: Stiina Vinnenmaa on luteista innostunut ötökkäharrastaja. Harrastuksen myötä hän on oppinut katsomaan luontoa eri tavalla. Kävelylenkeillekin tulee tuplasti mittaa, kun jokainen puska täytyy käydä kääntämässä.

– Sanotaan, että esimerkiksi tietokoneiden pelaaminen kehittää näppäryyttä ja kielitaitoa. Mutta kyllä luontoharrastuskin kehittää monia taitoja. Lajien etsimisessä täytyy olla kärsivällisyyttä ja kielitaito parantuu kun käyttää ulkomaalaisia määrityskaavoja, jotka johtavat tutkittavan kohteen oikeaan heimoon tai lajiin, Vinnenmaa miettii.

Ruoka: Herneet sopivat mainiosti moneen kesäiseen ruokaan. Niistä syntyy näppärästi esimerkiksi kesäkurpitsa-hernekeitto tai pinaatti-hernepasta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut