Visitlohja.fi -sivut uudistuivat: sivuston kautta pääsee vaikka omatoimiselle ääniopastetulle kävelykierrokselle Lohjan keskustaan

Visitlohja on julkaissut kesäkuun alussa uudet visitlohja.fi-sivut. Täysin uutena ominaisuutena sivuille on tuotu Google-karttaan perustuvat kartat helpottamaan kohteiden löydettävyyttä.

Visitlohja.fi sivuilta löytyy myös linkit uuteen omatoimiseen ääniopastettuun Lohjan keskustan kävelykierrokseen, jonka oppaana toimii Tomi Tuominen. Sovellus on ladattavissa veloituksetta sovelluskaupoista. Sen avulla voi helposti tutustua Lohjan keskustaan ja nauttia vierailustasi vapaasti omassa tahdissa.

Digitaalisten palvelujen lisäksi Visitlohja on tuottanut myös perinteisen Lohjan viikko-ohjelma esiteen. Viikko-ohjelmaan on kerättynä viikon jokaiselle päivälle tekemistä Lohjalla. Ohjelmaa löytyy niin ulkopakopeleistä maan alaisiin kaivoskierroksiin, kuin puutarhakierroksista puistojumppaan. Viikko-ohjelmaa on jaossa mm. Visitlohjan toimistolla Laurinkatu 50:ssa, kirjastoilla sekä Asuntomessuilla.

Visitlohjan toimisto ja Lohja-puoti Lohjan Matkailun palvelee niin lohjalaisia kuin Lohjalla vierailevia läpi kesän ma–pe klo 9–18 ja la klo 10–15.

Kommentoi

Mainos: Länsi-Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut