Lohjalla lahjoitettu noin 60 reppua vähävaraisten perheiden koululaisille – Mukaan keräykseen ehtii heinäkuun loppuun asti

OP Uusimaan Lohjan konttoriin on tuotu keräyksen loppumetreille mennessä noin 60 reppua. Esittelemässä Beyzanur Cetinkaya (vas) ja Johanna Kärblane. Niina Paunila-Sassi

Essi Harju

Hope ry ja OP Ryhmä keräävät jälleen yhteistyössä koulureppuja, jotka lahjoitetaan vähävaraisten perheiden lapsille. Keräyksessä otetaan vastaan myös penaaleja, joihin lahjoittaja voi laittaa koulutarvikkeet. Reppu joka selkään -keräykseen voi osallistua 30. heinäkuuta asti.

Länsi-Uudenmaan alueella uuden koulurepun tai penaalin voi viedä Uudenmaan Osuuspankin toimipisteisiin Lohjalle ja Nummelaan konttorien aukioloaikoina. OP Uusimaan henkilöstö- ja viestintäjohtaja Hanna Korhonen kertoo, että keräys on sujunut hienosti. Lohjan konttorille on tuotu keskiviikkoon mennessä noin 60 reppua ja Nummelan konttorille noin 30.

– On hienoa, että ihmiset lähtevät tämäntyyppisiin hankkeisiin mukaan. Koronankin seurauksena on paljon lapsiperheitä, jotka ovat tiukilla esimerkiksi lomautusten takia.

Keräys järjestetään nyt viidettä kertaa. Vuonna 2020 reppuja jaettiin yli 3800 lapselle eri puolilla Suomea.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut