Näköislehdessä tänään | Korona sotki kansainväliset adoptiot – porvoolaiset Juustovaarat saivat pitkän odotuksen jälkeen pojan kotiin

Perhe et : Pelastakaa Lapset -järjestön mukaan adoptioprosessit Kiinassa ovat keskeytyksissä, ja perheet ovat odottaneet lastaan kotiin koko pandemian ajan. Porvoolaisten Anna ja Jarmo Juustovaaran piti alun perin lähteä hakemaan Thaimaasta adoptoitua poikalastaan maaliskuussa 2020. Alkoi lähes vuoden kestänyt epätietoisuus siitä, milloin Hugo saadaan kotiin.

Metsäkeskustelu: EU:n asettamat tavoitteet muokkaavat metsien käyttöä jo nyt, mutta uudistusten tahti voi tiivistyä. Näköislehdessä kolme asiantuntijaa arvioi, mikä suomalaisissa metsissä muuttuu tulevaisuudessa.

Saaristo: Vaasa on sielukas sekoitus historiaa ja nykyaikaa. Matkailijan huippukohde on kuitenkin naapurikunta Mustasaaren merestä kohoavat moreenimuodostelmat.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut