Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Monitaidefestivaali tulee Raaseporiin

Raaseporissa järjestetään lauantaina 14.8. monitaidefestivaali Aletheia Fest. Tapahtuman ohjelmistoon kuuluu musiikkia, mediataidetta, esitystaidetta, performansseja, kuvataidetta ja monitaiteellisia teoksia. Festivaali liittää rohkeasti yhteen eri taiteenlajeja ja nostaa esiin marginaalisia taiteilijoita tunnettujen tekijöiden rinnalle.

Tänä vuonna festivaalin teema on toiseus. Festivaaliin osallistuvat taiteilijat lähestyvät teemaa eri näkökulmista.

Tämän vuoden taiteilijoita ovat muun muassa Minna Koskenlahti, Nella Savolainen, Atte Kilpeläinen, Kari-Edelmann, Liisa Hilasvuori, Iiro Komulainen, Vainaja, Antero Toikka, Martti Aiha ja Olga Bloch.

Festivaalialueella on ruoka- ja juomamyyntiä tapahtuman aikana. Tapahtuma on yleisölle avoinna kello 13–23. Sisäänpääsymaksu on 15 euroa, ja alle 12-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. Festivaali järjestetään Gumnäsin juhlapaikassa, osoitteessa Gumnäsintie 71, Raasepori. Karjaan juna-asemalta paikalle pääsee muun muassa paikallisten taksiyrittäjien kyydillä, joita ovat Leif Lindman (tilataksi) 0400 84 0390, Roger Hafström 0400 201 992 ja Taksi Paavo Porkka 0400 47 1633. Tapahtuman verkkosivut löytyvät osoitteesta aletheiafest.fi.