Tammisaaren syysmarkkinat perutaan tältä vuodelta – "Näin suurilla markkinoilla on vaikea ohjata ihmismassoja, emmekä voi taata, että turvavälit voidaan pitää"

Ennen korona-aikaa markkinat ovat vetäneet paljon myyjiä ja markkinavieraita. Tämä arkistokuva on otettu Tivoli Sariolan 26-metrisestä maailmanpyörästä, josta aukesi komea näköala yli lähes 300 vuoden perinteet omaavien syysmarkkinoiden. Arkisto/Kai Jauhiainen

Raaseporin kaupunki on päättänyt peruuttaa vuoden syysmarkkinat Uudenmaan erittäin epävakaan koronatilanteen takia.

Syysmarkkinat keräävät vuosittain noin 25 000–30 000 vierailijaa Tammisaaren markkinakentälle.

– Valitettavasti meidän on tänäkin vuonna täytynyt tehdä vaikea päätös peruuttaa markkinat. Tämä päätös tehdään, että voisimme pitää kiinni siitä hyvästä koronatilanteesta, joka meillä täällä Raaseporissa on, ja että voimme välttää lisärajoitukset, joita tartuntatapausten lisääntyminen alueellamme aiheuttaisi muun muassa yrityksille, harrastuksiin ja koulun lähiopetukseen, painottaa kehityspäällikkö Jennifer Gammals maanantai-iltapäivänä lähetetyssä tiedotteessa.

– Näin suurilla markkinoilla on vaikea ohjata ihmismassoja, emmekä voi taata, että turvavälit voidaan pitää. Tämän lisäksi markkinat on suosittu tapahtuma lasten ja nuorten keskuudessa, ja he ovat vielä suurilta osin rokottamatta. Odotamme kuitenkin innolla, että pääsemme järjestämään markkinat syyskuussa 2022, Gammals toteaa tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos: Länsi-Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut