Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kutsunnat alkavat läntisellä Uudellamaalla – Inkoossa ja Siuntiossa yhteiskyytiin ilmoittauduttava viimeistään torstaina

Puolustusvoimien aluetoimistojen järjestämät kutsunnat ovat alkaneet ja ne jatkuvat 15.12. asti. Syksyn aikana pidetään yhteensä 490 kutsuntatilaisuutta 240 paikkakunnalla.

Lohjalla kutsunnat järjestetään lokakuussa kolmena päivänä maanantaista keskiviikkoon 4.–6.10. Paikkana on aiemmista vuosista poiketen Nummentien Luksia.

Inkoon ja Siuntion kutsunnat järjestetään tiistaina 24.8. Västankvarn Gårdissa Inkoossa. Siuntio ja Inkoo järjestävät kutsuntatilaisuuteen yhteiskuljetuksen ja kuljetukset järjestetään ilmoittautumisten mukaan. Yhteiskuljetukseen täytyy ilmoittautua viimeistään torstaina 19.8. kello 16:een mennessä sähköpostitse juha.heikkinen@siuntio.fi tai tekstiviestillä numeroon 041 731 0631.

Raaseporissa kutsunnat järjestetään torstaina ja perjantaina 26.–27.8. Tammisaaren nuorisotalolla.

Vihdissä kutsunnat järjestetään 30.9. ja 1.10. Kirkkoniemen koululla ja Karkkilassa 28.9. Työväentalolla.

Tänä vuonna kutsuntavuorossa ovat vuonna 2003 syntyneet miehet. Kutsuntoihin osallistuvat myös aiemmilta vuosilta uudelleen tarkastettavaksi määrätyt ja ilman laillista estettä aiemmin kutsunnoilta poissaolleet. Kutsunnanalaisia on tänä vuonna yhteensä noin 35 700.