Näköislehdessä tänään: Liki sadassa maassa matkaillut Jani Laine rakastaa pitkiä ajomatkoja – "Kunhan pandemia rauhoittuu, laivaan bussin Etelä-Amerikkaan"

Matka: Matkanjärjestäjä Jani Laine rakastaa seikkailuja ja pitkiä ajomatkoja. Oman mausteensa niihin tuo bussivanhus, jonka piti mennä romuttamolle jo kymmenen vuotta sitten.

Pian sadassa maassa Kaljonen suosii maata pitkin matkustamista. Hänen mielestään bussissa hahmottaa maailman suuruuden.

– Kunhan pandemia rauhoittuu, laivaan bussin Etelä-Amerikkaan ja teemme sillä siellä useita reissuja. Tiedä, vaikka ajokki jäisi sinne viettämään eläkepäiviä, hän pohtii.

Lemmikit: Presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion koiranpentu on nostanut koiraväen huomioon Suomessa varsin uuden koirarodun: tenterfieldinterrierin. Niitä on Suomessa vain 22. Kasvattajien tavoitteena on saada rotu yleistymään Suomessa.

Ajassa: Kuivatut tuotteet ovat tuoreita maukkaampia ja ne säilyvät jopa vuosikausia. Ne ovat kuivaamisen jälkeen myös energiaystävällisiä. Syksyn sadosta kuivuriin voi laittaa esimerkiksi hedelmiä ja sieniä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mainos: Länsi-Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut