Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | "Kirjeenvaihtajan työssä ei saa pelätä" – Petri Saraste kirjoitti kirjan hurjista kokemuksistaan

Henkilö: Kovissa paikoissa toimittajana olleella Petri Sarasteella oli viime vuonna aikaa kirjoittaa kirja, kun hän sairastui eturauhassyöpään ja joutui neljän seinän sisälle.

Eikö sinua koskaan pelota? Tähän kysymykseen sisällissodista, terrori-iskuista ja luonnonkatastrofeista raportoinut Saraste on saanut vastata usein.

"Kirjeenvaihtajan työssä ei saa pelätä", hän sanoo.

Uutiset: Kausi-influenssarokotetta on tänä syksynä varattu viime vuotta enemmän. Viime syksynä suomalaiset ottivat rokotetta niin innokkaasti, että se loppui kesken useista kaupungeista.

Ruoka: Michelin-tähdellä palkitun ravintola Oran ravintoloitsija Sasu Laukkonen on harmissaan siitä, että vieraslajiksi määritellyt kurtturuusut ovat kiellettyjä kesäkuusta 2022 alkaen. Hän nimittäin kerää ja tarjoilee niitä huippuravintolassaan.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Keski-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Keski-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!