Seuraa tästä: Game of Ideas -yritysideakilpailu on nyt käynnissä – paikallisessa "Leijonan luolassa" yleisökin pääsee äänestämään

Kuvakaappaus lähetyksestä.

Novago Yrityskehitys Oy:n järjestämässä Game of Ideas III alkoi tänään tiistaina kello 17 alkaen. Kilpailu lähetetään suorana verkossa ja lähetystä voi seurata tästä:

Yritysideakilpailussa on alkukarsintojen jälkeen loppukilpailussa mukana kahdeksan yritysideaa.

Kilpailu alkaa kello 17. Kello 19.20–19.50 on tauko, jonka aikana on haastattelussa vuoden 2020 kilpailijoista Sebastian Laxell (Whiteboard.fi) ja Tomi Koivulehto (BNG Palvelut Oy). Voittajat julkaistaan kello 20.

Novago järjestää kilpailun nyt kolmannen kerran yhdessä FiBAN kanssa ja yhteistyössä alueen yrittäjäjärjestöjen ja muiden alueen toimijoiden kanssa. Suomalainen FiBAN on yksi Euroopan suurimmista ja aktiivisimmista bisnesenkeliverkostoista, johon kuuluu yli 650 hyväksyttyä sijoittajajäsentä.

Kilpailussa FiBANin bisnesenkelit Annukka Mickelsson, Reima Linnanvirta ja Olli Malmivaara nimeävät parhaat liikeideat ”Houkuttelevin investointi”, ”Vahvin tiimi” ja ”Lupaavin liikeidea” -kategorioissa.

Aiempien vuosien tapaan finalistien nimiä ei kerrota julkisuuteen etukäteen.

Amerikkalaista Shark Tank (suom. versio Leijonien Luola) -konseptia mukailevassa yritysideakilpailussa myös yleisö pääsee äänestämään omaa suosikkiaan. Sen jälkeen, kun kaikki finalistit ovat esitelleet ideansa, yleisöllä ja livestriimausta katsovilla on noin 15 minuuttia aikaa äänestää omaa suosikkiaan sovelluksen avulla.

Tapahtuman juontajana toimii viestinnän ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen Reidar Wasenius.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut