Tehtäväkiertoa Länsi-Uusimaassa: Valkonen uutispäälliköksi – Sotamaa-Leino Uutissuomalaiseen

Maijaliisa Valkonen (vas.) aloittaa Länsi-Uusimaan uutispäällikkönä Henna Sotamaa-Leinon siirtyessä tehtäväkiertoon Uutissuomalaiseen. Kai Jauhiainen

Toimittaja Maijaliisa Valkonen siirtyy hoitamaan Länsi-Uusimaan uutispäällikön tehtävää lokakuun alussa Henna Sotamaa-Leinon siirtyessä konsernin sisäiseen tehtäväkiertoon Uutissuomalaisen toimittajaksi.

Lohjalainen Maijaliisa Valkonen on Länsi-Uusimaan pitkäaikainen taittava toimittaja, joka aiemmin toimi myös lehden urheilutoimittajana.

Uutispäällikkö pyörittää toimituksen arkea, pitää huolen työlistoista ja suunnittelee printin ja verkon sisältöjä.

Uutis- ja juttuvinkkejä voi lähettää jatkossakin toimituksen sähköpostiin lu.toimitus@media.fi tai suoraan uutispäällikölle maijaliisa.valkonen@media.fi, puhelin 040 013 4087.

Uutissuomalaisen uutisia voi lukea myös Länsi-Uusimaasta. Uutissuomalainen on Aamupostin, Etelä-Saimaan, Etelä-Suomen Sanomien, Iisalmen Sanomien, Itä-Hämeen, Itä-Savon, Karjalaisen, Keskisuomalaisen, Keski-Uusimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien, Länsi-Savon, Länsi-Uusimaan, Savon Sanomien ja Uusimaan yhteinen uutistoimitus. Lohjalaisen Henna Sotamaa-Leinon tehtävä Uutissuomalaisessa on kaksivuotinen.

Juttua muokattu 29.9.2021 klo 16.20: uutispäällikön puhelinnumero muutettu.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut