Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

"Olen nyt tyyliä 'would you love a monsterman'" – MTV: Sami Saikkonen loukkasi kasvonsa pahoin Hyvinkään lentoturmassa, kertoo nyt voinnistaan

Hyvinkään pienkoneturmasta selviytynyt Sami Saikkonen loukkasi onnettomuudessa kasvonsa pahoin, Saikkonen kertoi usean median haastattelussa sunnuntaina. Ensimmäisenä Saikkosta haastatteli MTV Uutiset.

Pari viikkoa sitten sattuneessa onnettomuudessa kuoli toinen koneen lentäjistä kuoli pari viikkoa sitten sattuneessa onnettomuudessa.

Yksi kuoli ja toinen loukkaantui lento-onnettomuudessa Hyvinkäällä

Saikkosen vaimo Sonja kertoo MTV:lle, että Saikkosen kasvojen luut menivät onnettomuudessa sirpaleiksi ja ne on kursittu kokoon titaanilla.

– Olen nyt tyyliä "would you love a monsterman" tai Notre Damen kellonsoittaja. Olen kuin titaanista tehty Arnold Schwarzenegger, Saikkonen vitsailee ulkonäöstään MTV:n jutussa.

Vaikka kasvot menivät, Saikkonen on haastatteluissa positiivisella mielellä ja pitää itseään onnekkaana.

– Tilanne ei ahdista. En ole naamasta riippuvainen. Näyttelijänrooleihin tämä käkätin tietysti tulee vaikuttamaan, Saikkonen sanoo Ilta-Sanomissa..

En ole naamasta riippuvainen.

Sami Saikkonen on julkisuudesta tuttu tanssija, koreografi, näyttelijä ja ohjaaja. Lisäksi hän on taitolentäjä ja lennonopettaja.

Sipoon Sanomat: Hyvinkään turmakone teki pakkolaskun Sipoossa jo 2015 – Tätä lentäjät ja koneen tuntenut kollega epäilee onnettomuuden syyksi

Onnettomuuden jälkeen Saikkonen joutui teho-osastolle ja oli nukutettuna. Kasvojen pahoja vammoja lukuun ottamatta hän selviytyi yllättävän pienin vammoin. Saikkonen kertoo jutuissa, ettei muista itse onnettomuudesta mitään. Hän löi päänsä ja sai aivotärähdyksen.

Vaikka Saikkonen kertoo kasvojensa vaurioista arkailematta, hän ei MTV:n mukaan halua vielä kuvaansa julkisuuteen.

Saikkonen kertoo MTV:lle, että hampaat ja leuka säästyivät onnettomuudessa, samoin kuin silmät. Myöskään aivoista tai pehmytkudoksista ei ole löytynyt vaurioita.

Kasvoja korjaillaan Saikkosen mukaan vielä useissa leikkauksissa.