Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Näköislehdessä tänään | "Tuo selkärankaa tekemiseen, vaikka ei minusta mitään hunsvottitaiteilijaa löydy" – taidegraafikko Kirsi Neuvonen on taideyrittäjyyden uranuurtaja

Kulttuuri: Taidegraafikko Kirsi Neuvosta voi kutsua taideyrittäjyyden uranuurtajaksi. Tie ei ole ollut helpoin, mutta palkitseva. Neuvoselle yrittäjyys antaa turvaa ja varmuutta pohjimmiltaan epävarman taiteilijan työn tueksi.

– Yrittäjyys tuo selkärankaa tekemiseen, vaikka ei minusta muutenkaan mitään holtitonta hunsvottitaiteilijaa löydy.

Arkkitehtuuri: Arkkitehti Helena Sandmanin mukaan erilaiset tilat pitää suunnitella empaattisesti ja elämänmyönteisesti, on sitten kyse synnytyssairaalasta Intiassa tai asuinalueesta Tansaniassa.

Suunnittelijan on hyvä osata eläytyä ja kuunnella mutta myös jakaa omat tietonsa. Sandmanin väitöskirja pohjaa kahteen arkkitehtisuunnitteluprojektiin.

Helena Sandman haaveili lapsena matkustamisesta. Arkkitehtina hän on saanut auttaa ihmisiä ympäri maailmaa.

Koti: Kimmo ja Mikko Niemen koti on kuin kodikas lato maalaismaisemassa. Pariskunta jänittää nyt, kuinka he pärjäävät Suomen kaunein koti -kisassa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!