Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Sanni Seppo tyrmistyi luonnontilaisten metsien katsoamisesta ja käyttää siksi rahansa metsiin – "Viimeiset luonnonmetsät pitäisi ehdottomasti säästää"

Henkilö: Valokuvaaja Sanni Seppo, 61, oli nuoruudessaan maailmanmatkaaja, joka kiersi tutustumassa vieraisiin kulttuureihin. Palatessaan kotiseudulle hän tyrmistyi: missä ovat lapsuudesta tutut luonnontilaiset metsät? Nyt Seppo on käyttänyt rahansa ostaakseen tutut metsät itselleen ja suojellakseen ne tuleville sukupolville.

Seppo on vaikuttunut siitä, millaiseksi luonnontilainen metsä on evoluution kuluessa muovautunut.

– Kaikki se lajien välinen vuorovaikutus, ravinteiden ja hiilen kierto. Viimeiset luonnonmetsät pitäisi ehdottomasti säästää, hän summaa.

Kirjallisuus: Tittamari Marttinen muutti tänä syksynä Eeva Joenpellon kirjailijakotiin tavoitteenaan saada aikaa vain kirjoittamiselle. Pitkäaikaiseen asumiseen tarkoitettu residenssi on Suomessa harvinaisuus.

Yhteiskunta: Me too -kampanja alkoi lokakuun puolivälissä vuonna 2017. Tutkija uskoo, että se oli vasta lähtölaukaus seksuaalista häirintää koskevalle keskustelulle.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!