Veikkaus tavoitti Lohjan uuden Lotto-miljonäärin – 12 miljoonaa euroa voittanut nainen: ”En meinannut uskoa sitä mitenkään”

Lohjalle on osunut Loton koko historian aikana 36 päävoittoa. Veikkaus

Veikkaus on tavoittanut lauantaina Lotosta 12 miljoonaa euroa voittaneen lohjalaisnaisen. Hän oli jättänyt jättimäisen voiton tuoneen lottokuponkinsa Puistokadun K-markettiin Lohjalla.

Tuleva miljonääri kertoi olevansa voitosta hämillään.

– Sunnuntaiaamuna tarkistin lottonumeroita lehdestä. Tarkistin numeroita monta kertaa ja kyllä ne olivat samat kuin kupongissani! En meinannut uskoa sitä mitenkään, nainen totesi Veikkauksen tiedotteessa.

Lue lisää: Lohjan Puistokadun K-Marketissa veikattiin huima 12 miljoonan lottopotti

Lohjalaisnainen oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa voittorahansa tililleen kolmen viikon karenssiajan jälkeen maanantaina 8. marraskuuta. Voittaja ei ole ehtinyt vielä lainkaan miettiä, mitä hän valtavalla rahamäärällä tekee.

– En tiedä vielä yhtään, mitä teen voittorahoillani. Pitää vähän sulatella tätä, lohjalaisnainen mietti.

Kaikesta hämmennyksestä huolimatta voittaja kertoo olevansa hyvin iloinen voitostaan.

– Paljon onnea voittajalle! 12 miljoonaa euroa on niin valtava lottovoitto, että sen käsittämisessä varmasti meneekin hetki. Usein voittajat tajuavatkin todella voittaneensa vasta, kun rahasumma näkyy tilillä, Veikkauksen viestintäpäällikkö Pipsa Öhman toteaa tiedotteessa.

Lohjan 12 miljoonan euron lottovoitto on tämän vuoden toiseksi suurin lottovoitto. Vuoden tähän mennessä suurin voitto on Loton ennätysvoitto 15,7 miljoonaa euroa, joka voitettiin huhtikuussa Kuopiossa.

Viime lauantain lottovoitto oli myös jo toinen Loton päävoitto, joka osui Lohjalle tänä vuonna. Myös kierroksella 27/2021 lohjalaiselle nettipelaajalle osui 1,2 miljoonan euron voitto.

Lohjalla on ollut Lotto-tuuria myös aiemmin. Kaikkien aikojen kolmanneksi suurin lottovoitto, 15,5 miljoonaa euroa, pelattiin vuonna 2019 Lohjalla.

Koko Loton historian aikana Lohjalle on osunut 36 Loton päävoittoa. Yksittäiset porukkaosuudet ovat tässä luvussa mukana omina voittoinaan. Euroiksi muutettuna Lohjalle on osunut Loton 50-vuotisen historian aikana päävoittoina noin 49,7 miljoonaa euroa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut