Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Näköislehdessä tänään | "Lämminhenkistä ja perinteistä, jolle on nyt selvästi kysyntää" – Markku Pölönen ohjaa Veikko Huovisen Hamsterit elokuvaksi

Elokuva: Kun Markku Pölönen ohjaa Veikko Huovisen Hamsterit elokuvaksi, ei kyse ole vain palvatusta lampaanlihasta ja kuormallisesta honkapuuta. Elokuvan teossa ovat mukana myös Paula Vesala ja Peter Franzen.

– Kun Pölönen ja Huovinen laitetaan samaan lauseeseen, se kertoo aika monelle, millaista elokuvaa ollaan tekemässä: lämminhenkistä, perinteistä elokuvaa, jolle on nyt selvästi kysyntää, elokuvan tuottaja Hanna Kauppi kiteyttää.

Uutiset: Suomen teollinen pohja laitettava kuntoon, sanoo Esko Aho. Ooman nimen esiintyminen presidenttispekulaatioissa ei haittaa ex-pääministeriä.

Ruukkikylä: Mathildedalin historiallisessa ruukkikylässä on ollut viime vuosina yhä enemmän kuhinaa, kun matkailijat ovat löytäneet kylän. Paikalliset pienyrittäjät ovat siitä iloisia. Merenrantakylässä on paljon käsityöläisiä ja artesaaneja.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!