Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valmistelutoimielin valitsi talouden valmistelujohtajan – Otti myös kantaa Siuntion ja Inkoon potilastietojärjestelmän vaihtoon

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin valitsi perjantaina Ville Rajahalmeen talouden tehtäväalueen valmistelujohtajaksi. Hallinnon valmistelujohtajan alaisuudessa toimiviksi hankinnan projektijohtajiksi valittiin Timo Kivistö ja Emilia Kortelainen.

Valmistelutoimielin antoi lisäksi Kirkkonummen, Siuntion ja Inkoon kunnille kannanoton Apotti-potilastietojärjestelmän käyttöönoton aikataulusta. Kirkkonummi, Siuntio ja Inkoo ovat suunnitelleet ottavansa Apotin käyttöön ensi vuoden marraskuussa.

Valmistelutoimielin katsoo, että Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen käynnistymisen turvaamiseksi ja potilasturvallisuuden varmistamiseksi Apotin käyttöönottoa on myöhäistettävä esimerkiksi vuoteen 2024.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen asiakas- ja potilastietojärjestelmäratkaisuista tulee aikanaan päättämään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut