Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | "Jos ei ole pähkinää purtavaksi, se ei ole kirjoittamisen arvoista" – kirjailija Marko Kilven Undertaker-sarja saikin jatkoa

Kirjallisuus: Marko Kilpi oli jo kertaalleen päättämässä vuosia jatkuneen tarinan, mutta Undertaker-sarjan tapahtumat eivät jättäneetkään kirjailjaa rauhaan. Kirjasarjan viides osa Kuolemanpelko jatkuu täsmälleen siitä hetkestä, mihin edellinen osa päättyi.

– Kirjoissa työstän aina jotakin problematiikkaa, joka sitten kirjoittamisen aikana selviää. Jos ei ole pähkinää purtavaksi tai asiaa selvitettäväksi, se ei ole kirjoittamisen arvoista, Kilpi kertoo.

Avioliitto: Yhteiskunnalliset muutokset ovat asettaneet avioliiton ja parisuhteen murtumakohtaan. Eroaminen on aiempaa helpompaa, eikä solmittuja liittoja välttämättä määritä elinikäisyys tai yksiavioisuus.

Terveys: Miksi kaikki eivät halua ottaa koronarokotusta? Tutkijan mukaan kaksi yleisintä polkua rokotekriittisyyteen ovat aiemman tutkimuksen perusteella kokemus rokotteen haittavaikutuksista tai vaihtoehtoiset terveyskäsitykset.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!