Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme - tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näköislehdessä tänään | Atooppisessa ihottumassa riittävä hoito ja rasvaus ovat tärkeitä – Taika Elpiön harrastuksia sairaus ei rajoita

Ihosairaus: Taika Elpiö ei ole joutunut rajoittamaan harrastuksiaan, vaikka sairastaa atooppista ihottumaa ja astmaa. Hän suuntaa tallille kerran tai kaksi viikossa. Allergia-, iho- ja astmaliiton kyselyn mukaan osa perheistä kokee elämän atooppisen ihottuman kanssa kuormittavana.

Historia: Suomalaisen pataljoonan liittäminen Waffen-SS:n joukkoihin aiheutti polemiikkia alusta alkaen. Uuden sodan uhatessa kuitenkin arvioitiin, ettei Suomi voinut odottaa apua muualta kuin Saksalta. Tauno Heikkisen (1923–1942) ja 1 400 muun suomalaisen tiestä Saksan vapaaehtoispataljoonassa kirjoittanut Riitta Myöhänen alkoi tutkia serkkunsa kohtaloa vuosia sitten.

Asuminen: Suomalaisten kodeissa on keskimäärin 35 000–50 000 esinettä, vaikka arjessa pärjäisi vain parilla sadalla tavaralla. Näin sanoo ammattijärjestäjä Pia Heikkurinen.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiinLänsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!