Koronapassi käyttöön Lohjalla teattereissa jo lauantaina – Joulumarkkinoiden ohjelmaan muutoksia

Etelä-Suomen aluehallintoviraston uudet koronarajoitustoimet ja koronapassin käyttö näkyvät myös lohjalaisilla toimijoilla. Uudet rajoitukset ovat voimassa Uudellamaalla 4.12.–31.12.

Esimerkiksi Lohjan Teatteri vaatii koronapassia asiakkailtaan lauantaista 4.12. lähtien, mikä on uusien rajoitusten voimaanastumispäivä. Lauantain näytökseen kannattaa varautua lataamalla Omakanta.fi-palvelusta koronapassi mobiililaitteeseen tai tulostamalla koronapassista paperiversio.

Passi esitetään teatterin tuulikaapissa.

Näytökseen on hyvä saapua ajoissa, viimeistään puoli tuntia ennen esityksen alkua, jotta passit ehditään sujuvasti tarkastaa. Ovet avautuvat tunti ennen esityksen alkua. Henkilöllisyystodistus on myös oltava mukana.

Maskisuositus yleisötiloissa ja katsomossa säilyy.

Teatterin kahvioon otetaan lauantain näytöksen aikana vain 60 henkilöä.

Tapahtumanjärjestäjä ei ole velvollinen palauttamaan rahoja koronapassin vuoksi käyttämättä jääneistä lipuista. Käyttämättä jääneet liput hyvitetään lahjakorttihyvityksinä.

Teatteri Trala taas tiedottaa Lasten Omat Pikkujoulut: Sikin sokin Korvatunturilla -esityksiin tulijoita siitä, että kaikilta yli 16-vuotiailta tarkistetaan koronapassi ja henkilöllisyystodistus lipunmyynnin yhteydessä.

On myös hyvä varautua tulemaan näytöksiin ajoissa, koska passin tarkistus saattaa hidastaa sisäänpääsyä.

Esitykset ovat lauantaina 4.12. ja itsenäisyyspäivämaanantaina 6.12.

Myös Menneen ajan joulumarkkinoilla ja sen oheistapahtumissa kiinnitetään erityistä huomiota koronaturvallisuuteen. Menneen ajan joulumarkkinat järjestetään 11.–12.12. Lohjan Kirkkokentällä.

Lohjan seurakuntakeskus on suljettu joulumarkkinoiden aikana, eli ruokailua ei järjestetä. Myös tapuliglögit on peruttu. Kirkon ja seurakuntakeskuksen vessat eivät myöskään ole käytössä.

Kirkon ohjelma päivittyy lähipäivinä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut