Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Raaseporin pop up -rokotustilaisuus on peruttu –  tilalle rokotuksia ajanvarauksella välipäivinä

Raaseporin vuoden viimeinen pop up -rokotustilaisuus on peruttu. Raaseporin kaupunki tiedottaa, että tilalle tarjotaan rokotuksia ajanvarauksella välipäivinä. Nämä rokotukset tapahtuvat Karjaalla osoitteessa Kauppiaankatu 14 (Kauppiaankadun ja Korkeavuorenkadun kulmassa sijaitsevassa liiketilassa) 29.–30.12.2021 klo 9–20. Asukkaille avautuu noin 1 500 rokotusaikaa.

Terveyspalvelupäällikkö Annika Rehn kertoo tiedotteessa, että viimeisimmät pop up -tapahtumat eivät ole toimineet toivotulla tavalla ja että kaikki halukkaat eivät ole saaneet rokotetta.

Välipäivien rokotusaikoja voivat varata henkilöt, jotka ovat oikeutettuja saamaan ensimmäisen ja toisen annoksen, eli kaikki 12 vuotta täyttäneet henkilöt, sekä ryhmät, jotka tällä hetkellä ovat oikeutettuja kolmanteen annokseen, eli 60 vuotta täyttäneet, 12 vuotta täyttäneet riskiryhmiin kuuluvat, sekä 12 vuotta täyttäneet henkilöt, joiden immuunipuolustus on voimakkaasti heikentynyt.

Ajanvaraus on auki verkossa osoitteessa koronarokotusaika.fi tänään torstaina 16.12.2021 kello 16 ja puhelimitse numerossa 019 289 3141 perjantaina 17.12.2021 kello 9. Puhelinvaraus toimii takaisinsoittona.