Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Raaseporissa alkaa riskiryhmäisten lasten rokottamiset

Raaseporissa aloitetaan riskiryhmiin kuuluvien 5–11-vuotiaiden lasten koronarokotukset THL:n suosituksen mukaisesti.

Raaseporin kaupunki tiedottaa, että riskiryhmään kuuluvat muun muassa elinsiirto- tai kantasolusiirtopotilaat, henkilöt, joilla on voimakas immunosuppressiivinen hoito tai immuunivajaus, krooninen keuhkosairaus, sydänsairaus, krooninen munuaissairaus tai vaikea krooninen maksasairaus. Riskiryhmään kuuluvat myös muun muassa lapset, joiden painoindeksi on vähintään 30. Downin oireyhtymä tai tyypin 1 ja 2 diabetes tai säännöllistä lääkitystä vaativa astma.

Tälle ikäryhmälle on varattu kaksi rokotuspäivää: tiistai 21.12.2021 Karjaalla, (Bulevardi 21, Karjaan terveysasema) ja keskiviikko 22.12.2021 Tammisaaressa (Tammikuja 2, entisen Hagakodin tilat).

Neuvolan ja kouluterveydenhuollon henkilökunta, joka on tottunut lasten rokottamiseen, hoitaa rokotukset.

Rokotus tapahtuu ajanvarauksella ja ajan voi varata koronarokotusaika.fi -palvelusta tai puhelinpalvelusta 019 289 3141.

– Suosittelemme ajanvarausta verkkopalvelun kautta. Kun varaat ajan lapsellesi, valitse 'Varaa aika toiselle', kaupunki tiedottaa.