Näköislehdessä tänään | Runoilija Anna-Mari Kaskinen arvostaa tahoja, jotka lievittävät yksinäisyyttä myös jouluna – "Ehkä voisi soittaa ihmiselle, johon ei ole ollut pitkään aikaan yhteydessä"

Runoilija: Anna-Mari Kaskinen on ehtinyt viettää joulua jo monta kertaa ennen varsinaisia joulunpyhiä. Jouluähkyä hänelle ei kuitenkaan tule, sillä hän ei ota joulusta stressiä. 40-vuotistaiteilijavuottaan viettävä Kaskinen on sanoittanut monia runoja muun muassa kauneimpiin joululauluihin.

Kaskinen arvostaa tahoja, jotka lievittävät ihmisten yksinäisyyttä myös jouluna.

– Ehkä voisi soittaa ihmiselle, johon ei ole ollut pitkään aikaan yhteydessä tai kutsua naapurin kylään. En halua väheksyä yksinäisyyden kokemusta, se voi olla viiltävää.

Joulu: Varjolan tilan matkailijat saavat viettää joulua täysihoidossa. Myös monet maatilamatkailutilat järjestävät täysihoitopaketteja. Maatilan emäntä Irma Ylä-Tuuhonen uskoo, että ihmiset hakevat maaseudulta rauhaa.

Urheilukirjat: Kirja-aihe vietiin nenän edestä ja Pentti Kettunen sisuuntui. Syntyi Urheilumme kasvot – Suomen laajin teossarja urheilusta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut