Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Näköislehdessä tänään | Runoilija Anna-Mari Kaskinen arvostaa tahoja, jotka lievittävät yksinäisyyttä myös jouluna – "Ehkä voisi soittaa ihmiselle, johon ei ole ollut pitkään aikaan yhteydessä"

Runoilija: Anna-Mari Kaskinen on ehtinyt viettää joulua jo monta kertaa ennen varsinaisia joulunpyhiä. Jouluähkyä hänelle ei kuitenkaan tule, sillä hän ei ota joulusta stressiä. 40-vuotistaiteilijavuottaan viettävä Kaskinen on sanoittanut monia runoja muun muassa kauneimpiin joululauluihin.

Kaskinen arvostaa tahoja, jotka lievittävät ihmisten yksinäisyyttä myös jouluna.

– Ehkä voisi soittaa ihmiselle, johon ei ole ollut pitkään aikaan yhteydessä tai kutsua naapurin kylään. En halua väheksyä yksinäisyyden kokemusta, se voi olla viiltävää.

Joulu: Varjolan tilan matkailijat saavat viettää joulua täysihoidossa. Myös monet maatilamatkailutilat järjestävät täysihoitopaketteja. Maatilan emäntä Irma Ylä-Tuuhonen uskoo, että ihmiset hakevat maaseudulta rauhaa.

Urheilukirjat: Kirja-aihe vietiin nenän edestä ja Pentti Kettunen sisuuntui. Syntyi Urheilumme kasvot – Suomen laajin teossarja urheilusta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!