Koronanyrkki: Pääkaupunkiseudun rajoituksia jatkettava

Pääkaupunkiseudun koronanyrkki vaatii rajoituksille kahden viikon jatkoa pk-seudulla. Tilojen sulku on voimassa Etelä-Suomen aluehallintoviraston (avi) nyt voimassa olevalla päätöksellä 10. tammikuuta saakka ja yleisötilaisuuksien kielto 17. tammikuuta saakka.

Koronakoordinaatioryhmä perustelee esitystään koronatartuntojen määrän nopealle kasvulla. Sen mukaan pääkaupunkiseudulla on enemmän tartuntoja kuin koskaan epidemian aikaisemmissa vaiheissa.

Koronanyrkki haluaa, että rajoitukset koskevat edelleen samoja tiloja kuin tähän asti kuten esimerkiksi sisäliikuntatiloja, yleisiä saunoja, kylpylöitä, uimahalleja ja sisäleikkipuistoja.

Ryhmän kanta on, että uudet rajoitukset eivät koskisi vuonna 2003 tai tämän jälkeen syntyneiden ohjattua harrastustoimintaa. Lisäksi ryhmä suosittelee, että uimahallien käyttö voitaisiin sallia erityisuimakortin haltijoille.

Koordinaatioryhmä suosittelee Etelä-Suomen aluehallintovirastolle sisätiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien kieltämisen jatkamista pääkaupunkiseudun alueella määräajaksi kokonaan. Myös tilojen käyttöä koskevia rajoituksia tulisi jatkaa.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut