Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Olavi Virta -tarinat muotoutuvat kirjaksi "Alkaa olla korkea aika"

Terveys: Tilapäisestä unettomuudesta kärsii yhä useampi aikuinen. Asiantuntijat ovat ilmiöstä huolissaan. Toisaalta jatkuva unen tärkeyden korostaminen julkisuudessa voi pahentaa unettomuutta.

Asuminen: Tanja ja Juho Laurila alkoivat rakentaa taloa Kouvolan asuntomessualueelle puolivahingossa. Messuvieraat äänestivät Lauriloiden kodin messujen parhaaksi taloksi. Myös talon sisustus oli yleisön mielestä messujen paras. Laurilat ujuttautuivat joskus messuvieraiden joukkoon kuuntelemaan kommentteja, ja usein ne huvittivat.

Kulttuuri: Hannu Ignatius kerää kirjaksi Olavi Virta -muistoja. Aiemmin hän on tehnyt kirjan Tapio Rautavaarasta ja hän on toiminut Suomen Elvis-fanclubin presidenttinä 30 vuotta.

– Alkaa olla korkea aika tallentaa Virta-tarinat muistiin. Vielä on elossa ihmisiä, jotka ovat hänet nähneet, Ignatius sanoo.

Kulttuuri: Fanit ovat kyselleet raskaan rokin pioneeriyhtyeen Lyijykomppanian vanhempaa tuotantoa vuosikymmeniä, mutta yhtye ei ole taipunut. Nyt levymerkki Lipposen Levy ja Kasetti julkaisee kuitenkin Lyijykomppanian vuosien 1993–1996 tuotannon koottuna uusintapainoksena.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!