Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Hannu Kortesuo on viinitietäjä vailla vertaa – "Kun viiniä juon, kumarran luojalle. Kun flor-viiniä juon, kumarran kahdesti"

Harrastus: Hannu Kortesuolle, 74, viini on elämys, jonka äärelle on pysähdyttävä. Kortesuo lähetti toisena suomalaisena viinitutkielmansa Ruotsiin arvovaltaiselle Munskänkarna-viiniseuralle tarkastettavaksi. Tutkintotodistus pohjoismaalaisittainkin harvinaisesta 3. tason suorituksesta saapui vastikään.

Aivan erityisen elämyksen hänelle tuovat harvinaiset flor-viinit, joita Suomessa tunnetaan vielä valitettavan vähän.

– Minulla on tällainen motto: Kun viiniä juon, kumarran luojalle. Kun flor-viiniä juon, kumarran kahdesti, Kortesuo kertoo hymyillen.

Seksuaalirikokset: Pelastakaa Lapset sai viime vuonna yli 3 400 viljettä lasten seksuaaliväkivallasta, mikä on vain jäävuoren huippu. Kansalaisaloitteella vaaditaan nykyistä kovempia rangaistuksia lasten seksuaaliseen häirintään.

Kulttuuri: Nyt metsästetään Hitlerin aarteita ja tutkitaan peruukkeja. Näköislehdestä löydät tärpit kevään 2022 tietokirjallisuuteen!

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!