Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme - tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Lohjalainen eläkeläisyhdistys muutti nimeä ja sääntöjä

Lohjan Kunnalliset Eläkeläiset ry päätti 8.11.2021 pidetyssä syyskokouksessaan muuttaa yhdistyksen nimen Lohjalaiset Eläkeläiset ry:ksi. Sääntöjä muutettiin myös muutamien pykälien osalta. Nimi- ja sääntömuutos merkittiin yhdistysrekisteriin 20.12.2021.

Yhdistyksen kotipaikkana ja toimialueena on Lohjan kaupunki.

Nyt voimassa olevien sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on toimia sitoutumattomana eläkeläisten yhteenliittymänä edistäen jäsentensä hyvinvointia ja heidän välistä yhteistoimintaa. Yhdistys järjestää kerhotoimintaa, kokouksia ja tiedotusta sekä loma-, virkistys- ym. matkoja.

Jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Yhdistys kokoontuu maanantaikerhoon parittomilla viikoilla Harjulassa klo 13. Kerhoista ja muista tapahtumista yms. ilmoitetaan Länsi-Uusimaa-lehden järjestöpalstalla.

Syyskokous valitsi hallituksen vuodeksi 2022; puheenjohtajaksi valittiin Esko Haanpää, varsinaisiksi jäseniksi Mikko Koivunen, Paula Laakso, Aila Ojanperä, Irja Saari ja Terttu Ståhlberg sekä varajäseniksi Pirjo Järvenkylä ja Hannu Ståhlberg. Hallitus valitsi järjestäytymiskokouksessaan Mikko Koivusen varapuheenjohtajaksi ja Paula Laakson sihteeriksi.

Koronatilanteen vuoksi kevätkauden kerhot alkavat vasta maanantaina 14.2.