Karjaalla pop up -rokotuspäivä

Raaseporissa on todettu kahden viime viikon (24.1.–6.2.) aikana 733 uutta koronatartuntaa. Ilmaantuvuus on 2 649/100 000/14 päivää. Tämän lisäksi on huomioitava positiiviset kotitestit sekä oireettomat ja lieväoireiset henkilöt, joita ei ole testattu.

Raaseporilaisile on tarjolla on vapaita rokotusaikoja. Rokotusajan voi varata verkossa osoitteessa koronarokotusaika.fi tai puhelimitse 019 289 3141. Rokotusannosten välinen aika riippuu siitä, mihin ryhmään kuuluu. Rokotusvälit voi tarkistaa sivulta raasepori.fi/koronarokotukset.

– Kehotamme edelleen asukkaita ottamaan rokotuksen. Rokotus antaa immuniteetin pidemmälle ajalle kuin sairastettu korona, ja myös paremman suojan eri muunnoksia vastaan. Korona ei siis toimi kuten esimerkiksi tuhkarokko, johon voi sairastua ainoastaan kerran. Lisäksi rokotetulla henkilöllä on pienempi riski saada tartunta, ja rokotetut koronainfektioon sairastuneet myös tartuttavat lyhyemmän aikaa kuin ei-rokotetut, apulaisylilääkäri Åsa A. Westerlund toteaa tiedotteessa.

Karjaalla järjestetään pop up -rokotustilaisuus kävelykadun rokotuspisteessä ensi viikon torstaina 17.2. klo 15–19. Osoite on Kauppiaankatu 14, liikehuoneisto Kauppiaankadun ja Korkeavuorenkadun risteyksessä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut