Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Viikatteesta tuttu kitaristi Ari Taiminen soittaa seuraavaksi soolona – "Nämä kappaleet pitää tallettaa ennen kuin alan tekemään jotain muuta"

Henkilö: Viikate-kitaristi Ari Taiminen päätti, että hänen sooloalbumillaan sähkökitara ei soi lainkaan. Itseoppinut kitaristi sanoo, että parhaita esikuvia ovat olleet lukuisat bändikaverit. – Tuntui, että nämä kappaleet ja tämä kokonaisuus pitää tavallaan tallettaa ennen kuin alan tekemään jotain muuta, keravalaistunut muusikko sanoo.

Kulttuuri: Nuortenkirjailija Veera Salmi sälyttää vastuuta lasten lukuinnon herättelemisestä kouluille ja päiväkodeille.

– Vaikeinta on löytää jokaiselle juuri se oikea kirja, joka saa elokuvateatterin käynnistymään pään sisällä, Salmi miettii.

Asuminen: Koronan aikaansaama remonttibuumi jatkuu edelleen. Minkälaisia ratkaisuja koteihin nyt tehdään? Esittelemme näköislehdessä viisi ajankohtaista trendiä!

Luonto: Viime kesä oli päiväperhosten yksilö- ja lajimäärien suhteen erinomainen. Valtakunnallisen päiväperhosseurannan tilastojen mukaan kesä 2021 oli Suomessa seurantahistorian kaikkien aikojen toiseksi paras.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!