Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keskusteluja koskettimilla Lohjan kaupunginorkesterin kanssa

Pianotaiteilija Emil Holmström soittaa Lohjan kaupunginorkesterin solistina Lohjalla ja Inkoossa maaliskuussa.

– Yhdessä tekeminen ja soittaminen Lohjan kaupunginorkesterin kanssa antaa mahdollisuuden rakentaa mielenkiintoisia kokonaisuuksia, joissa piano on keskiössä. Se ikään kuin kerää soittajat ympärilleen ja käy dialogia heidän kanssaan, sanoo tiedotteessa Lohjan kaupunginorkesterin kamarimusiikillinen kumppani, pianotaiteilija Emil Holmström.

Orkesterin ja Holmströmin yhteistyö käynnistyi syksyllä 2021. Holmströmin suunnitteleman konsertin säveltäjät olivat toistensa aikalaisia, ja kukin heistä osoitti lahjakkuutta jo hyvin varhain. Dialogi toteutuu Carl Reinecken triossa ja Nikolai Rimsky-Korsakovin kvintetossa pianon ja puhaltimien välillä, Camille Saint-Saënsin septetossa jousien, trumpetin ja pianon kesken.

Keskusteluja koskettimilla -konsertti to 17.3. klo 19 Puu-Anttila ja pe 18.3. klo 19 Kulttuurikeskus Holken, Inkoo. Ohjelmassa Carl Reinecke: Trio Op. 188 (1887), Camille Saint-Saëns: Septetto op. 65 (1880), Nikolai Rimski-Korsakov: Kvintetto pianolle ja puhaltimille (1876).

Liput NetTicket.fi ja ovelta.