Alennuksia ruuasta ja alkoholista, vuosiansiot jopa 40 000 euroa... – Talouselämä: Näin S-ryhmä palkitsee poliitikkoja

S-ryhmän alueosuuskauppa HOK-Elanto palkitsi viime vuoden aikana huomattavilla rahasummilla ja erilaisilla muilla etuuksilla hallintoneuvostonsa päättäjiä ja poliitikkoja.

Asiasta kertoo Talouselämä verkkosivuillaan.

Suurimman palkkion sai hallintoneuvoston puheenjohtaja Heli Puura (sd.), jolle maksettiin viime vuonna palkkioita yhteensä 56 800 euroa. Hallintoneuvoston varapuheenjohtajina olleet Sari Sarkomaa (kok.) ja ex-kansanedustaja Kari Uotila (vas.) saivat molemmat noin 40 000 euron vuosipalkkion. Hallintoneuvostossa ovat lisäksi kansanedustajat Kimmo Kiljunen (sd.), Mia Laiho (kok.) ja Wille Rydman (kok.).

Hallintoneuvoston jäsenten on mahdollista saada muutakin taloudellista hyötyä HOK-Elannosta. Alennusta voi saada esimerkiksi Elannon kaupoista ostetusta ruuasta sekä ketjun ravintoloista ostetusta ruuasta ja alkoholista.

– Alennukseen kuuluu 25 prosentin alennus ruoka- ja juomatuotteista HOK-Elannon ravintoloissa. Alennus on voimassa alle 40 hengen pöytäseurueelle, kun seurueen yhteislaskun maksaa henkilökunta-alennukseen oikeutettu henkilö, kertoo HOK-Elannon viestinnän projektipäällikkö Iiro Isoaho Talouselämälle.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut