Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Näköislehdessä tänään | Kun asuntohakemuskaavaketta ei enää nähnyt, Kirsti Sivonen meni silmälääkäriin – Moni silmäsairaus etenee salakavalasti

Terveys: Kirsti Sivonen, 89, havaitsi asuntohakemuskaavaketta täyttäessään, ettei hän näe kaavakkeen tekstiä kunnolla. Silmälääkäri löysi oireelle selityksen. Moni silmäsairaus etenee salakavalasti.

Matka: Genova on jäänyt matkailijoilta muiden nimekkäämpien italialaiskaupunkien varjoon. Sieltä puuttuvat tunnetut nähtävyydet, eikä se siksi ole vertailukelpoinen Rooman, Venetsian tai Firenzen kanssa. Genovassa riittää kuitenkin tutkittavaa useaksi päiväksi.

Henkilö: Näyttelijä Petri Poikolainen on onnellinen mies, vaikka MS-tauti on vienyt näön ja suuren osan liikuntakyvystä. Petri Poikolainen näytteli pääroolin Teemu Nikin ohjaamassa elokuvassa Sokea mies joka ei halunnut nähdä Titanicia, joka voitti Venetsian elokuvajuhlilla yleisösarjan.

Autot: Koeajossa on tällä kertaa uusi Kia Sportage.

Perhe: Äitiyteen liittyy paljon paineita, etenkin pienen vauvan äitinä olemiseen, selviää tuoreesta väitöstutkimuksesta.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!