Katseet kesään: Lohjan kaupungin nuorisotyön kesäleiri-ilmoittautuminen alkaa!

Lohjan kaupungin nuorisotyö järjestää lapsille ja nuorille kesäkuussa monta kesäleiriä. Leirejä on tarjolla 1.-luokkalaisista lapsista aina 17-vuotiaisiin nuoriin.

Kaupunki tiedottaa, että päiväleirejä järjestetään tänä vuonna keskustassa, Virkkalassa, Perttilässä, Nummella, Sammatissa ja Karjalohjalla. Lisäksi Karjalohjalla pidetään kotieläinleirejä ja seikkailuleiri, joilla leiriläiset yöpyvät. Osa leireistä järjestetään yhteistyössä Karjalohja-Sammatin 4H-yhdistyksen kanssa.

Ilmoittautuminen kesäleireille alkaa perjantaina 8.4. kello 16.

Kesäkuun jälkimmäisellä puoliskolla järjestetään Rausjärven leirikeskuksessa luonnon helmassa kaksi elämyksellistä leiriä, joilla leiriläiset pääsevät yöpymään: juhannusviikolla järjestetään alakouluikäisten leiri ja kesäkuun viimeisellä viikolla yläkouluikäisten nuorten leiri. Rausjärven leireillä ulkoillaan paljon pelien ja leikkien parissa, uidaan päivittäin ja saunotaan sekä tietysti syödään hyvin.

Keskustan Digi-päiväleirillä sukelletaan koodauksen maailmaan, sekä opitaan pelien tekemistä ja muita digitaitoja. Luvassa on lisäksi hauskaa digivärkkäilyä sekä tietysti myös pelaamista. Digileirit ovat aikaisempina kesinä olleet suosittuja, ja tänä kesänä niitä järjestetäänkin kaksi.

Karjalohjan Kotieläinleireillä Erolan tilalla leiriläiset pääsevät hoitamaan monia eri kotieläimiä kuten hevosia, lehmiä, lampaita, possuja, kanoja sekä koiria. Lisäksi ohjelmassa on pelejä, leikkejä, kädentaitoja sekä saunomista ja uimista.

Tarkemmat tiedot kaikista kesän leireistä lötyy osoitteesta www.nuorilohja.fi/kesaleirit. Leiri-ilmoittautuminen on avoinna samassa osoitteessa 20.5. kello 9 asti.

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut