Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Olympiakomitea nimitti uuden toimitusjohtajan – "Uskomme saavamme hänestä modernin johtajan", toivoo Jan Vapaavuori

Suomen Olympiakomitean uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty OTM Taina Susiluoto. Toimitusjohtajan paikka tuli avoimeen hakuun, kun nykyinen toimitusjohtaja Mikko Salonen ilmoitti siirtyvänsä pois Olympiakomitean palveluksesta. Susiluoto siirtyy Olympiakomitean toimitusjohtajan tehtävään Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) johtajan tehtävästä.

– On ilo aloittaa Suomen suurimman kansanliikkeen palveluksessa. Liikunnalla ja urheilulla on suomalaisten elämässä merkittävä rooli niin fyysisen kunnon kuin henkisen kestävyyden ja mielenterveyden vahvistamisessa, Susiluoto sanoo tiedotteessa.

Susiluoto on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri. Hän on aiemmalla työurallaan toiminut esimerkiksi osastopäällikkönä työ- ja elinkeinoministeriössä ja puolustusministeriössä sekä asiantuntijana kansainvälisissä järjestöissä.

Työ Olympiakomiteassa alkaa kesäkuussa.

– Uskomme saavamme hänestä laaja-alaisen, modernin ja innostavan johtajan, joka kykenee myös menestyksekkääseen laajempien verkostojen johtamiseen, Olympiakomitean puheenjohtaja Jan Vapaavuori (kok.) sanoo tiedotteessa.