Näköislehdessä tänään | Juuso Lehtinen, 53, asuu Kanadassa ja ajaa jenkkirekkaa – "Tämä on ollut sitä, mistä haaveilin"

Henkilö: Juuso Lehtinen on mukana Rahdinmetsästäjät-sarjassa. Sarjassa seurataan rekkakuskien työskentelyä välillä karuissa ja vaarallisissakin oloissa. Kanadassa työhullun suomalaisen maine tunnetaan alalla laajalti.

Muuttoaan ulkomaille Lehtinen ei ole koskaan katunut.

– Vuosien mittaan on tietysti auennut enemmän, mitä tämä työ täällä loppukädessä on. Tämä on ollut sitä, mistä haaveilin.

Uutiset: Lähes 2 300 reserviläistä on tänä vuonna ilmoittanut halunsa luopua aseista hakemalla siviilipalvelusvelvolliseksi. Reserviläisliitto on saanut samaan aikaan yli 5 000 hakemusta.

Sairaus: Näyttelijä Nina Petelius-Lehdon vakava sairaus uusiutui, mutta se ei estä häntä suunnittelemasta ensi kesää. Hän herää aamuihin sillä näkemyksellä, että jonakin päivänä hän kuolee, mutta muina päivinä elää.

Asuminen: Kati, 48, ja Sampo, 47, Pilli-Sihvola päätyivät muuttamaan Hämeenlinnan kyljestä Iittiin, koska vapaa-ajan kodista oli surullista lähteä sunnuntaisin. Kati Pilli-Sihvola patistaa yhteiskuntaa ja autioituneiden maalaistalojen omistajia näkemään kylien mahdollisuudet.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut