Näköislehdessä tänään | Kojonkosket ovat yhdessä erilläänkin – heidän tarinansa lisäksi päivän näköislehdessä on tuhdisti luettavaa pitkäänperjantaihin

Pariskunta: Mika ja Ulla Kojonkosken yhteinen tarina alkoi rippikoululeiriltä yli 40 vuotta sitten. Sukset eivät ole menneet ristiin, vaikka Mika on valmentanut maailmalla eri mäkihyppymaajoukkueita, ja Ulla on sinä aikana kasvattanut kotona kolme lasta aikuisiksi.

Tekstiilit: Vaatekaupassa ostajat ovat yhä kiinnostuneempia ekologisuudesta ja eettisyydestä, mutta tuotteiden vertailu on vaikeaa. Käsityöaktivisti Niko Lindgren ostaa harvoin uutta ja korjaa usein vanhaa.

Oppiminen: Ajatus ihmisestä eläimenä voi aiheuttaa vastustusta, mutta eläinkouluttaja Tua Onnelan ja tutkija Jenni Spännärin mielestä oman eläimyytensä hahmottaminen on hauskaa ja hyödyllistä.

Nämä jutut ja paljon muutakin luettavaa löydät päivän näköislehdestä, joka tarjoaa tänään tilaajille 40 sivua lisäluettavaa uutisista ilmiöihin.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: Intelligent Banker Aps

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut