Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Lue lisää näköislehdestä: Venäjän tuontipuun vajetta ei paikata valtion metsistä

Uutiset: Venäläisen puun vajetta ei paikata valtion metsistä, sanoo Metsähallituksen pääjohtaja Juha S. Niemelä. Venäjältä on tuotu Suomeen vuosittain noin yhdeksän miljoonaa kuutiometriä puuta, mutta Metsähallituksen hakkuut rajoittuvat enintään 6,6 miljoonaan kuutiometriin.

Uutiset: Sotkamolainen marjantuotantoyritys Marjex ostaa Suomen suurimman ja vanhimman mansikanviljelijän Koivistoisen Mansikkapaikan viljely- ja tukkuliiketoiminnan. Syy kauppoihin löytyy ilmastonmuutoksesta.

Matka: Saariston kätköissä sijaitseva Söderlångvikin kartano tarjoaa elämyksiä niin kulttuurin kuin luonnon ystäville. Omenatarhojen reunustama italialaistyyppinen villa on restauroitu 1930-luvun hengessä. Kartanon koordinaattori Hanna Vuorio-Wilson (kuvassa) vahvistaa mielikuvat.

– Amos Anderson rakasti Italiaa ja halusi kesäasunnostaan palladiaanista tyyliä edustavan.

Koeajossa: Harvaa autoa on viime vuosina odotettu markkinoille yhtä kiivaasti kuin tätä, Mercedes-Benzin isoa sähköautoa. Sen on odotettu lopultakin näyttävän, mihin saksalaisvalmistajat pystyvät sähköautoissa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!