Forngården aukeaa kesäksi tiistaina

puolivälissä.

Forngårdenin talomuseo sijaitsee noin 500 metriä Raaseporin linnasta luonnonkauniin Lemmenpolun toisessa päässä. Paikallishistoria ja talonpoikaiskulttuuri yhdistyvät Raaseporinjoen varrella ja Snappertunan kirkon lähettyvillä muodostaen mielenkiintoisen kulttuurihistoriallisen kokonaisuuden.

Kesällä 2022 museovierailijat voivat museokokonaisuuden lisäksi tutustua näyttelyyn korjausrakentamisesta ja lauantaina 11. kesäkuuta kello 11–16 museossa järjestetään Korjausrakentamisen päivä. Tapahtuman aikana paikalla on muun muassa seppä, pärehöylä sekä museon rakennustutkija ja korjausrakentamisen asiantuntija.

Korjausrakentamisen päivä on osa Home & Found -festivaalia. Tapahtumapäivänä museoon on vapaa pääsy.

Forngårdenin talomuseo on auki 7.6.–28.8. tiistaista sunnuntaihin kello 11–16. Museo on suljettu juhannusviikonloppuna, 24–27.6. Forngårdenin talomuseo on osa Raaseporin museota. Raaseporin museon muut näyttelyt sijaitsevat Tammisaaren kulttuurikorttelissa (Museokatu 6–8). Korjausrakentamisen päivän ohjelma löytyy verkkosivulta www.raaseporinmuseo.fi/tapahtumat

Forngårdenin talomuseo sijaitsee osoitteessa Tunalundintie 85, 10710 Snappertuna.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut