Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hanko Sommarfest järjestetään ensimmäistä kertaa viikonloppuna

Historian ensimmäiset Hanko Sommarfestit näkevät päivänvalon tulevana viikonloppuna 17.–18.6. Hangon Casinon rannassa järjestettävä festivaali on vain täysi-ikäisille eli K-18, sillä koko tapahtumapaikka on anniskelualuetta.

Perjantaina 17.6. esiintyjinä ovat mm. kansainväliset artistit Inna ja Galantis sekä kotimaiset nimet BEHM, Antti Tuisku, Abreu ja Kasmir. Lauantaina 18.6. lavalla nähdään ainakin ruotsalainen rap-artisti Petter sekä Ellinoora, Ida Paul & Kalle Lindroth, Chisu, Lauri Tähkä ja festivaalin loppuhuipennuksena JVG.

Julkkiskokki Hans Välimäki on suunnitellut tapahtumaan kummallekin päivälle kolmen ruokalajin Deluxe VIP-menun, josta saa nauttia kalliimpien VIP-päivälippujen hinnalla.

Lisäksi festivaaleilla on myös ruokaan ja juomaan panostava elämyskylä Food & Wine Village. Sen toimijat saapuvat Hankoon ympäri Suomen ja tuovat tapahtumaan makuja kaikkialta maailmasta. Muun muassa näyttelijä Ville Haapasalon perustama Haapasalon Hatsapuri tarjoilee georgia-laista pikaruokaa. Juomapuolelta mukana on esimerkiksi italialainen viinibaari Bricco, joka tarjoaa kattauksen ammattilaisten valitsemia viinejä, drinkkejä sekä antipastoa. Sommarfestin juomavalikoimassa on tarjolla kaikkiaan yli sata erilaista juomavaihtoehtoa. Festarialueelta löytyy italialaisia erikoisviinejä, erilaisia drinkkejä sekä pienpanimo-oluita.

Lippuja festivaaleille myydään kummallekin päivälle vain 3 000 kappaletta. Lippuja voi ostaa Lippupisteestä sekä NetTicketin kautta.

Tapahtuman järjestämisestä vastaa suomalainen Nordic Live Productions Oy, joka tuottaa myös mm. Raasepori Festivaalin ja Espoon Viinijuhlat.