Siuntionjoen kunnostus -hankkeella juhlaseminaari kuntalaisille

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n (Luvy) koordinoima Siuntionjoen kunnostus -hanke järjestää kuntalaisille ja mökkiläisille juhlaseminaarin. Tilaisuus pidetään tiistaina 19.7. kello 13–17.15 Siuntiossa Gårdskulla Gård -tilalla.

Hankkeessa on Siuntionjoen valuma-alueella tehdyillä toimilla pyritty parantamaan järvien, jokien ja purojen ekologista tilaa, säilyttämään luontoarvoja ja elinympäristöjä, poistamaan kalojen vaellusesteitä sekä edistämään vesistöjen virkistys- ja hyötykäyttömahdollisuuksia. Hanke on osa Elinvoimainen ja esteetön Siuntionjoki 2030 -vesistövisiota, jota valuma-alueen kunnat rahoittavat.

Juhlaseminaarissa Luvyn asiantuntijat esittelevät Siuntionjoen kunnostus -hankkeen tuloksia, järvien tilaa ja järviä varten tehtyjä kunnostussuunnitelmia, kalaston hoitotoimenpiteitä, virtavesikunnostuksia sekä maatalouden kuormituksen vähentämistoimenpiteitä.

Hanke päättyy marraskuussa. Siuntionjoen kunnostustöitä kuitenkin jatketaan muissa Luvyn koordinoimissa hankkeissa tulevina vuosina.

Tilaisuuteen kuuluu kahvitarjoilu. Seminaariesitykset pidetään suomeksi, mutta esitysmateriaalit käännetään myös ruotsiksi. Seminaarin päätteeksi osallistujilla on paikan päällä myös mahdollisuus osallistua opastetulle maatalousmuseokierrokselle, joka pidetään ruotsiksi ja suomeksi.

Seminaari järjestetään osoitteessa Gårdskulla 89, Siuntio. Mukaan tulee ilmoittautua viimeistään tiistaina 12.7. osoitteessa https://www.luvy.fi/tapahtuma/siuntionjoen-juhlaseminaari-19-7-2022/.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut