Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Lue lisää näköislehdestä: Ikä on harvoin este asioiden tekemiselle – "Se ärsyttää, että tuijotetaan ikää", sanoo Leena Juth, 80

Hyvinvointi: 70-vuotiaana voi mennä naimisiin ja kuusikymppisenä rakentaa taloon – jotkut ovat niin tehneetkin. Ikä ei hidasta Leena Juthinkaan, 80, (kuvassa) työintoa ja reissaamista.

– Se ärsyttää, että tuijotetaan ikää. Olen pitänyt itsestäni huolta. Kykenen liikkumaan ja harrastamaan urheilua, mutta päiviin pitää saada myös jotain merkitystä.

Pellot: Auringonkukat värittävät yhä useampaa peltoa. Kukan suosion taustalla saattaa olla EU-tuki, mutta moni haluaa myös vaalia luonnon monimuotoisuutta. Tänä vuonna auringonkukka on myös solidaarisuuden merkki.

Ajassa: Muuratun grillin etuna on se, että voi itse päättää, millainen siitä tulee. Toimittaja testasi, kuinka pihamaalle syntyy kaunis ja toimiva itse tehty grilli. Hän jakaa kootut ohjeensa.

Asuminen: Onnellisten kylässä Juvan Riemiö-järven rannalla on rakenteilla viisi taloa. Olennaista Onnellisten kylässä on se, ettei alueelle tule lainkaan kunnallistekniikkaa. Muuttajia yhdistää yhteinen ajatusmaailma, johon kuuluu elämä permakulttuurin periaatteita noudattaen.

Autot: Sture Engströmille vanhat autot ovat avain menneisyyteen, jota hän haluaa vaalia jälkipolville.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!