Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Vammaistaksi takkuilee kuin Kela-taksi

Uutiset: Kalustetalo Masku sai uhkasakon lainvastaisesta markkinoinnista. Jättimäisillä tarjousprosenteilla houkuttelu on riivannut alaa jo 20 vuotta.

Ulkomaat: Hallinnon alati tiukkeneva ote kansasta ahdistaa nuoria kiinalaisia. Moni miettii maasta muuttamista ja osa jääjistä protestoi nyt vapaaehtoisella lapsettomuudella.

Ruoka: Pitsan tekeminen itse vaatii yrityksen kautta opettelua. Nyt kotikokit kuitenkin paljastavat vinkkinsä hyvään itse tehtyyn pitsaan.

Ajassa: Vammaispalvelulain mukaisissa taksikyydeissä on samanlaisia ongelmia kuin Kela-takseissa. Keskisuomalaiset vammaiset kertovat, että taksi saattaa vain jättää tulematta. Veli Merkulta jäi väliin kauan suunniteltu illanvietto, asentajana työskentelevä Santeri Penttinen myöhästyi tapaamisesta asiakkaan kanssa.

Ajassa: Jonakin päivänä viimeinen leposija voi Suomessakin olla puun juurella ilman hautakiveä. Arttu Järvisalo suunnittelee ystäviensä kanssa Suomen ensimmäistä luonnollista hautausmaata Kolille.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!