Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Siuntion Walkers-toimintaan etsitään vapaaehtoisia aikuisia

Vapaaehtoisia aikuisia haetaan Siuntioon tekemään rentoa ja merkityksellistä vapaaehtoistyötä nuorten parissa koulutettujen nuorisotyön ammattilaisten kanssa. Siuntion kunta tiedottaa asiasta. Walkers-toiminnan ytimessä ovat turvalliset aikuiset, joiden avulla nuorten hyvinvointia voidaan vahvistaa.

Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitetty nuorisotyön muoto, joka perustuu vapaaehtoisten aikuisten antamaan aikaan ja läsnäoloon. Walkerseja toimii 13 paikkakunnalla ympäri Suomen. Siuntiossa Walkers-toiminnasta vastaa kunnan nuorisopalvelut.

Walkers-toiminnan tarkoituksena on tarjota kokemus yhteisöstä, jossa keskeistä on toisten seurassa viihtyminen. Nuorille tehdyn kyselyn tulosten perusteella Walkers-toimintaan osallistuvat nuoret arvostavatkin kohtaamisia turvallisten aikuisten kanssa ja käyvät keskusteluja arkipäiväisten asioiden lisäksi mielellään myös haastavammista teemoista: mielenterveydestä, ongelmista koulussa, kiusaamisesta, päihteistä, itsenäistymisestä ja omasta identiteetistä. Viime vuodet ovat entisestään lisänneet nuorten tarvetta tulla nähdyksi, kuulluksi ja arvostetuksi omana itsenään.

Walkers-vapaaehtoiseksi eli wapariksi haetaan osoitteessa walkers.fi. Hyväksytyille hakijoille järjestetään koulutus.