Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uusimaan vaalikone on nyt auki - löydä oma ehdokkaasi!

Lue lisää näköislehdestä: "En ole saanut vielä yhtäkään hyvää tarjousta" – lue neuvot, kuinka sähköyhtiö kannattaa nyt kilpailuttaa

Energia: Hyvää ja halpaa uutta sähkösopimusta ei ole nyt tarjolla kenellekään. Sähköyhtiöt ovat supistaneet tarjontaansa. Erityisesti määräaikaisiin sopimuksiin on hinnoiteltu markkinan riskiä.

Maija-Liisa Repo (kuvassa) ja Pekka Korhonen ovat parhaillaan kilpailuttamassa sähkösopimusta.

– En ole saanut vielä yhtäkään hyvää tarjousta. Jokunen aika sitten sain tarjouksen hintaan 22,95 senttiä kilowattitunnilta, Repo kertoo.

Näköislehdestä löydät neuvot sähköyhtiön kilpailuttamiseen.

Uutiset: Suomen pakettiautomaattiverkosto on kasvanut viime vuosina nopeasti. Yksi tärkeä taustasyy kasvulle on korona, joka sai ihmiset tekemään entistä enemmän ostoksia verkossa.

Ajassa: Puumalan saaristossa lossikuski on kaikkien tuttu, joka auttaa mökkiläistä käytännönasioissa ja tietää, milloin vakiasukas on kyytiä vailla. Silti osa kulkijoista toivoisi lossin korvaamista sillalla.

Ajassa: Poliisin maineikas Karhu-ryhmä täyttää 50 vuotta ja sen perustaja Teuvo Ruohonen 100 vuotta.

Luonto: Sinipyrstö on yleistymässä, mutta havainnot pesivistä sinipyrstöistä ovat edelleen harvinaisia. Luonto kuvaan -juttusarjassa kuvaamisen ammattilainen antaa vinkkejä sekä kertoo omista kokemuksistaan.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja myös 6 viikon koejakson avulla. Koejakson voit tilata tästä.