Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Missin mitat muuttuivat, nyt arvioidaan senttien sijaan osaamista – "Tämän päivän missi saa olla vahva uranainen ja kertoa mielipiteitään"

Ajassa: Suomalaismissejä ei enää mittailla mittanauhalla. Missejä arvioidaan kokonaisuutena, jossa yhdistyvät ulkoinen kauneus ja sisäinen edustavuus.

– Miss Suomi on valtava brändi, joka tietenkin muuttuu ajan hengessä. Tämän päivän missi saa olla vahva uranainen ja kertoa mielipiteitään, Miss Suomi -kilpailuja järjestävä Sunneva Sjögren kertoo.

Oona Komi ja yhdeksän muuta finalistia ovat valmistautuneet

lauantain koitokseen huolella myös henkisesti.

Kulttuuri: Elämänmakuinen ja ristiriitainen on yhdeksän romaania julkaisseen Vera Valan Italia, erityisesti Milano, jonne kirjailijan uusi jännitysromaani Italialainen peli sijoittuu.

Kurkkaa näköislehdestä tärpit muihinkin kiinnostaviin dekkariuutuuksiin!

Matka: Suomi-Amerikka-yhdistysten liiton (SAM) toiminnanjohtaja Lena Grenat tuntee Yhdysvallat keskimääräistä paremmin. Hän on asunut maassa 20 vuotta, ja hänellä on kaksoiskansalaisuus.

Nykyisin Grenat asuu Suomessa. Hän kertoo, miksi Yhdysvaltoihin kannattaa matkustaa.

Ajassa: Suonenjokelaisessa maatalossa kasvanut hirvi oli 1990-luvun taitteen mediailmiö. Kesyn Hubertus-hirven tarina päättyi kuten monen muunkin sarvipään.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja myös 2 kuukauden jaksolla. Koejakson voit tilata tästä.