Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joko luit viikon puhutuimmat jutut? – Kisakallioon nousee uusi hotelli, Ojamon tekonurmikenttä valmistui etuajassa ja tuore Omenatyttö esittäytyy

Kokosimme yhteen viikon kiinnostavimpia aiheita. Kaikki jutut ovat edelleen luettavissa Länsi-Uusimaan verkkosivuilla osoitteessa www.lansi-uusimaa.fi. Verkkouutiset kuuluvat kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin.

Kisakallion uutta hotellia aletaan rakentaa jo tänä syksynä – Kahdeksan miljoonaa euroa maksavaan huoneistohotelliin 49 huonetta ja parisataa petipaikkaa.

Lohjalla palloilijoiden joulu tuli jo syyskuussa – Ojamon tekonurmikenttä valmistui etuajassa ja otetaan käyttöön maanantaina.

Kivijalkakaupan valttina tinkimätön palvelu – Sport 365:n Jari Parviainen: "Meidän on oltava niin hyviä, että meille tullaan."

Uusi Omenatyttö Maria Kuvaja viihtyy ihmisten parissa ja miettii misseyttä – tulevalta vuodelta hän toivoo paljon uusia muistoja.

Luksiassa juhlittiin pyöreitä ja uutta valoisaa kampusta.