Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue lisää näköislehdestä: Annette Haavasojan ja Thomas Bremerin suhde sai alkunsa televisiossa – "En olisi uskonut, että minulla käy näin hyvä flaksi"

Hyvinvointi: Rakkaussuhteen ensi askeleet voidaan ottaa missä vain – kaupan kassajonossa, netissä, työpaikalla tai vaikka televisiokameroiden edessä.

Annette Haavasoja ja Thomas Bremer tapasivat kolme ja puoli vuotta sitten First dates Suomi -nimisessä ohjelmassa. He kannustavat muitakin olemaan rohkeita etsiessään rakkautta.

–  En olisi uskonut, että minulla käy näin hyvä flaksi, Bremer sanoo nyt.

Ulkomaat: Yli 2 000 ihmistä on otettu kiinni Venäjällä liikekannallepanoa vastustavissa mielenosoituksissa, kertoi eilen Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Erityisesti muslimienemmistöisen Dagestanin tasavallassa mielenosoitukset ovat äityneet harvinaisen rajuiksi.

Asuminen: Hilla Sirviö, 32, käytti yli kaksi vuotta perheensä talon pohjapiirustuksen suunnitteluun. Vajaan vuoden asumisen jälkeen ei tule mieleen mitään, mitä olisi suunnitellut toisin.

Hyvinvointi: Tero Lepola on taistellut vuosia nepsy-lapsensa Anteron oikeuksista tukeen ja ajaa nyt vammaisten oikeuksia myös vammaisneuvostossa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Tilaa Länsi-Uusimaan verkkopalvelut 6 kk:n ajaksi hintaan 9,90e/kk. Tilaa jakso tästä!