Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Laavujen kierros päättyy perjantaina Gunnarlan majalle

Syksyn viimeinen Laavujen kierros järjestetään perjantaina 28.10. Gunnarlan majalla. Tapahtuma alkaa klo 18 ja kestää klo 20:een.

Luvassa on tuttuun tapaan ohjelmaa koko perheelle. Lohjan seurakunta ja Kisakallion Urheiluopiston opiskelijat järjestävät nuotiopaikan lähettyvillä tehtävärasteja lapsille sekä MLL Lohja tuo mukanaan iloiset, kitaraa soittavat peikkotytöt, jotka leikittävät ja tanssittavat lapsia.

Gunnarlan Majalla on myynnissä kahvia, pullaa ja vohveleita (maksuvälineenä käteinen tai MobilePay). Tarjolla on makkaraa ja mehua.

Laavujen kierroksen syksyn viimeisessä osatapahtumassa juhlistetaan samalla Gunnarlan uutta ulkoilureittisiltaa, jonka työprojekti on saatu päätökseen. Tapahtumassa pääsee osallistumaan sillan nimeämiskilpailuun.

Iltalaavuille suositellaan ottamaan taskulamppu tai otsalamppu mukaan. Kierroksen reitti on yhteensä noin 4,5 kilometriä ja se soveltuu lastenrattaille. Parkkipaikka löytyy osoitteesta Gunnarlankatu 210, Lohja.